Lysende natskyer

Jeg er totalt betaget af lysende natskyer. I det hele taget er jeg begejstret over alt, vores smukke himmel kan frembringe. Om det er stjerneskud, regnbuer, nordlys eller den enorme variation af skyer. Gratis underholdning på himlen frembragt af moder natur. Og den underholdning forsøger jeg at fange med mit kamera og viderebringe her på fotokat.dk.

At fotografere himlens vidundere kan være lidt af en udfordring. Nogle af udfordringerne større end andre og tit er det et spørgsmål om timing og held.

At de lysende natskyer er et sommerfænomen ved jeg, men præcis hvilken dag de viser sig og hvordan de vil fremtone aner jeg ikke, så allerede fra maj måned begynder jeg at kigge efter dem, når natten falder på.
For mig er disse fantastiske skyer blevet indbegrebet at sommer, og sommeren er her først rigtigt, når de første lysende natskyer har vist sig.
Så kan jeg stå i hele og halve timer bare og kigge på deres langsomme og konstante bevægelser og forandringer alt imens, der er helt stille omkring mig, indtil de første fugle begynder at synge.

Hører du til dem, der går tidligt i seng og aldrig oplever de lysende natskyer, så tag et kig på mine fotos. Måske siger de dig ikke et dyt, eller måske bliver du lige så begejstret som jeg, og får lyst til selv at holde udkig efter sommerfænomenet.

Da de lysende natskyer har det med at vise sig, når jeg ikke har mulighed for at tage en køretur ud i landet, er de fleste fotos taget fra et skråvindue på første sal af vores hus, og derfor må du finde dig i den store skorsten fra fjernvarmeværket på mange af billederne. Det bliver skyerne dog ikke mindre betagende af.

Når lige jeg får en rolig stund, skal jeg forklare lidt om, hvad de lysende natskyer er for en størrelse, men indtil da kan du lave en søgning på internettet, hvor du kan finde masser af information om dem.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar show_bg=”false” sidebar_id=”sidebar_3″][/vc_column][/vc_row]

1 kommentar

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment