Made in Denmark 2018 Himmerland

Øv øv øv, hvorfor er det kun pressen, der må billedet af vinderen sammen med alle de frivillige. Hvorfor må alle de tilskuere, der har trodset regn og torden og vandret rundt og set spillet hele dagen ikke få en souvenir i form af et vinderbillede at gå hjem på? Nu var præmieoverrækkelsen ellers lige efter bogen i forhold til sidste år, hvor tilskuerne absolut ingenting kunne se for alle de frivillige. I år stod de rundt i kanten af hele 18. green, mens selve green blev holdt fri så alle kunne se noget. Det var bare helt perfekt. Tak fordi I lyttede til dem, der har givet skuffede tilbagemeldinger sidste år.

Og vi har da alle fuld forståelse for, at pressen får deres billeder. Jo mere omtale af turneringen jo bedre.

Men når det så er sagt – kunne der ikke blive 5 min. til at tilskuerne fik et foto? Lad de professionelle tage 5 min. pause, mens de checker deres billeder og vend de frivillige og vinderen mod tilskuerne.
Lad vinderen gå en lille runde langs kanten af green med pokalen, så vi alle kan få et minde at gå hjem på. Om det bliver taget med spejlrefleks eller mobiltelefon, så tror jeg mange vil være glade for at få det foto med hjem.

Til The Open, lader man også vinderen gå rundt med pokalen og takke for støtten. Hvis The Open kan, kan Made in Denmark da også.
I fodboldkampe går spillerne også rundt og takker tilhængerne. Håndboldspillerne, tennisspillerne… ja der er sikkert flere, jeg ikke lige kan komme i tanke om.

Man siger jo, at det er svært at efterfølge en succes… ikke når vi taler Made in Denmark golfturneringen, der lader til at kunne holde skruen i vandet og fortsætte med at overraske.

I år var der kommet en musikfestival med i prisen, og når Made in Denmark gør noget, så gøres det med stil. En kæmpe scene lagde brædder til store navne som Gnags, Mads Langer og The Antonelli Orchestra med Thomas Helmig blandt de mest populære.

Musikfestivalen fik opbakning fra både spillere og tilskuere, der hyggede sig i mørket. En dejlig uformel måde at lade alle deltagere i golfturneringen mødes på, uanset deres rolle i turneringen.

Undertegnede her håber festivalen vil blive gentaget næste år, og et stort ønske herfra kunne være bandet TV-2, der altid kan sætte gang i en fest. De kunne uden tvivl blive populære.
Derudover synes tre bands på en aften at være lidt overkill. To bands kunne være nok med tanke på, at spillet ofte forsinkes, og mange af de deltagene tilskuere i form af spillere, caddies og frivillige ofte skal tidligt igang dagen efter.

Made in Denmark fortsætter med at gro og imponere, og det kan selv en fire timers tordenvejrsafbrydelse søndag ikke lave om på, selvom det kostede lidt af stemningen på hul 16.

Fra både spillere, caddies, tilskuere, pressen og European Tour lyder der store roser endnu engang, og alle glæder sig til at komme tilbage i 2017, for at se, hvad Lars Larsen og ikke mindst Flemming Astrup og Co. nu har fundet på.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment